Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

 

Ce sunt datele cu caracter personal?

– Date cu caracter personal  înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana vizată).

– Persoana vizată este acea persoană fizică identificabilă care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

– Prelucrare  înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal.

– Operator înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenţia sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabileşte scopurile şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

– Persoană împuternicită de operator înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenţia sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului.

– Destinatar înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenţia sau alt organism căreia (căruia) îi sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent dacă este sau nu o parte terţă.

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice societatea HARYVERO SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Datele cu caracter personal colectate sunt destinate interogării la SC BIROUL de CREDIT S.A (BC) în vederea efectuării unei analize prealabile, pentru depunerea ulterioară a unei cereri de credit la una dintre instituţiile cu care colaborăm pentru finanţarea maşinilor HARYAUTO (cererea de credit va fi făcută doar de către persoana care solicită finanţarea), activităţilor de marketing, reclamă şi publicitate spre exemplu: transmiterea de oferte referitoare la serviciile noastre, sondaje de opinie privind satisfacţia clienţilor. În vederea îndeplinirii scopului mai sus mentionat, sunt de acord să fiu contactat pe telefon, e – mail sau SMS de către operator sau împuterniciţii săi.

Deşi nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, refuzul dvs. duce la imposibilitatea efectuării unei analize online, privind obținerea unui credit pentru achiziționarea unei mașini şi implicit, a participării dvs. în cadrul campaniilor noastre derulate în scop de marketing. Persoanele care nu doresc să aplice online, dar sunt interesate de achiziționarea unei mașini în sistem de rate, vor beneficia de aceleași oferte și servicii prezentându-se la sediul nostrum cu documentele, în original, specific fiecărui tip de ocupație (angajat, neangajat, pensionar, etc.), numai că timpul pentru procesarea informațiilor furnizate este posibil să fie mai mare.

Datele cu carecter personal preluate în prezentul document vor fi prelucrate în scopul derulării prezentelor operațiuni, în interesul legitim și pentru îndeplinirea obligațiilor legale de raportare și arhivare, prelucrările menționate fiind necesare îndeplinirii operațiunilor solicitate de dumneavoastră. Prelucrarea se derulează pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor antementionate.

Datele dumneavoastra pot fi transferate către parteneri contractați și în alte sisteme informatice, (de exemplu, Biroul de Credite SA) sau către consultați de specialitate (avocați, experți contabili etc. în măsura în care opinia unor astfel de specialiști va fi necesară soluționării unei solicitări/reclamații din partea dumneavoastră).

În calitate de persoană vizată, conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679, aveți urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul la rectificare, dreptul la ștergere, dreptul la restrictionarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) și dreptul de a vă adresa justiției.

Vă puteți exercita aceste drepturi utilizând una din următoarele modalități de comunicare: prin e-mail, la adresa : protectiadatelor@haryauto.ro sau prin completarea unei cereri în scris, la sediul societății noastre situat în Comuna Bucov, DN1B nr. 289A, jud. Prahova.

 

 

Ce este un „cookie”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut și ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu “cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

 

Scopul și utilizarea modulelor cookie

„Cookie”-urile joacă un rol important în facilitarea accesului şi livrării multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe Internet, cum ar fi:

– Personalizarea anumit         or setări precum: limba în care este vizualizat site-ul, data și ora, păstrarea opțiunilor/setărilor (inclusiv memorarea acestora) și păstrarea preferințelor mai vechi prin accesarea diferitelor butoane/funcții.

– Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face și mai eficiente ori mai accesibile pentru utilizatori.

– Permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse (inserate/embed) în anumite pagini pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai placută.

 

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie conţine informaţii care fac legătura între un web-browser (utilizator) şi un web-server anume (website-ul). Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informaţia deja stocată şi reacţiona în consecinţă. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experienţă plăcută de navigare şi susţin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex – preferinţele în materie de confidenţialitate online, opţiunile privind limba site-ului, coşuri de cumpărături sau publicitate relevantă.

 

Care este durata de viaţă a unui cookie?

Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viaţă a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (session cookies) şi nu mai sunt reţinute, odată ce utilizatorul a părăsit website-ul, în timp ce alte cookie-uri sunt reţinute şi refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri persistente’). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi şterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

 

Ce sunt cookie-urile plasate de terţi?

Anumite secţiuni de conţinut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terţe părţi / furnizori . Aceste terţe părţi pot plasa cookie-uri prin intermediul altui website şi ele se numesc „third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terţi trebuie să respecte de asemenea legea în vigoare şi politicile de confidenţialitate ale deţinătorului site-ului.

Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terţi: facebook.com, twitter.com, etc.

În afară de datele colectate de website, pe paginile din website există coduri din alte domenii (Google Adwords, Google Analytics, Facebook Pixel). Aceste coduri au un rol funcțional privind publicitatea online.
Website-ul folosește pentru contorizarea vizualizărilor serviciul Google Analytics. Dacă doriți să nu fiți contorizat în Google Analytics trebuie să folosești pluginul special dezvolat. Pentru mai multe detalii accesează link-ul acesta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
Website-ul folosește funcții de share sau tool-uri de publicitate online pe Facebook. Puteți verifica politica Facebook și modifica preferințele pe pagina.

 

Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site?

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

Cookie-uri de performanță a site-ului

Cookie-uri de analiză a vizitatorilor

Cookie-uri pentru geotargetting

Cookie-uri de înregistrare

Cookie-uri pentru publicitate

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

 

Cum pot opri / șterge cookie-urile?

Aplicațiile folosite pentru accesarea paginilor web permit salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookie-uri sunt trimise către terminalul său.

Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale paginii web.

Majoritatea browserelor oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului tău.

Pentru a întelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Setări cookie-uri Internet Explorer

Setări cookie-uri Mozilla Firefox

Setări cookie-uri Chrome

Setări cookie-uri Safari

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest website foloseste cookie-uri si iti cere datele personale ca sa-ti imbunatateasca experienta de navigare.