Angajăm mecanic dezmembrări auto

02/04/2019
Postat de: SuportH

Angajăm mecanic dezmembrări auto

Cerinte

– Necesar cunoștiințe de mecanică pentru dezmembrări

– Responsabil

– Spirit de echipă

Descrierea jobului

– Demontarea pieselor de pe masini

– Aranjarea pieselor pe raft

Descrierea companiei

De 15 ani in domeniul auto. La inceput prin firma de import auto la comanda, din Uniunea Europeana, iar mai apoi la comert de masini rulate, din tara si strainatate.

Clientii HARY AUTO sunt altfel. Ei inteleg modul nostru de lucru si il apreciaza, fie ca este vorba de un client pentru o masina rulata, la care acesta primeste GARANTIE. Fie ca vorbim de un client care a comandat la HARY DEZMEMBRARI o piesa si o primeste la nici 24 de ore la peste 500 km distanta prin curierat rapid. HARY SERVICE a aparut in grupul nostru, la solicitarea clientior nostri de a-si intretine masinile tot la noi.

HARY AUTO acopera segmentul auto de vanzari masini rulate, service auto, intretinere auto, piese noi si piese din dezmembrari auto.

Aplica CV

Nume*

Prenume*

Email*

Telefon*

Incarca CV*

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, ia în considerare faptul că trebuie să citești Politica de confidenţialitate, plus că îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.

În acest caz ne puteți lasa un email la adresa job@haryauto.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0722503310