Service auto

HARY SERVICE

Service autorizat RAR

HARY SERVICE este un service auto multimarca, autorizat RAR, inca din anul 2013.

Necesitatea identificarii  corecte a problemelor si rezolvarii acestora intr-un timp util ne-a facut sa luam decizia de infiintare a unui service auto propriu.

SERVICE-ul AUTO a venit ca o completare pentru celelalte activitati din grup: vanzari auto si dezmembrari auto, unde ocupam cu mandrie pozitii fruntase.

Servicii oferite

 • Reparatii generale pentru autoturisme
 • Mecanica, intretinere si service roti
 • Diagnosticare computerizata
 • Electrica auto si testare computerizata
 • Inlocuire ulei si filtre
 • Inlocuire curele si accesorii
 • Revizii cutii de viteze
 • Tinichigerie auto
 • Vopsitorie auto
 • Clima / Aer Conditionat
 • Spalatorie si curatatorie profesionala
 • Transport la service pe platforma

Solicitati o programare

Va puteti face programarea chiar acum. E mai usor aici pentru ca va puteti nota toate neregulile pe care le-ati observat la masina dumneavoastra. Dupa ce ne trimiteti solicitarea, veti fi contactat pentru confirmarea programarii.
Simplu  Rapid  Eficient

105
103

SOLICITA O PROGRAMARE

Nume/Prenume

Email

Telefon

Marca/Model

Motor (CMC)

An fabricatie

Ziua si ora programarii
Tipul solicitarii


Pentru aceasta programare online, nu aveti de achitat in avans nici un debit. In maxim 48 de ore, o sa fiti contactat. Va multumim.
PROGRAM SERVICE
Luni 08:00 – 17:30
Marti 08:00 – 17:30
Miercuri 08:00 – 17:30
Joi 08:00 – 17:30
Vineri 08:00 – 17:30
Sambata 08:00 – 13:00
Duminica Inchis

SCHIMB ULEI

Inlocuirea uleiului este una dintre cele mai importante operatiuni de intretinere. Motorul masinii tale are nevoie de asta la timp. Daca nu stii cand a fost facut ultimul schimb de ulei, mergi cu ea la mecanic pentru o constatare.

SERVICE FRANE

Franele masinii tale sunt foarte importante, asa ca verifica placutele de frana si lichidul. Majoritatea masinilor au senzori, dar daca ti se pare ceva anormal, apeleaza la un profesionist.

AER CONDITIONAT

Vara ii simti utilitatea cel mai mult, insa nu uita ca aerul conditionat functioneaza si iarna pentru degivrarea autoturismului tau. Pentru o functionare indelungata fara probleme, se recomanda ca odata pe an sa se faca o constatare profesionala.

CUTIA DE VITEZE

Masina ta se deplaseaza inainte si inapoi?! Lucrul acesta se intampla datorta cutii de viteze. Uleiul din cutia de viteze se inlocuieste la intervale de timp mai mari, insa nu ignora acest lucru. Apeleaza la un profesionist pentru a-ti comunica intervalele, in functie de tipul masinii tale.

SISTEMUL ELECTRIC

Toti martorii din bordul masinii tale sunt legati la sistemul electric. Lipsa de curent a bateriei masinii, poate afecta functionare cesteia. Pregatirea de iarna include o verificare a alternatorului. Pentru a evita neplacerile, apeleaza la un specialist.

DIRECTIE SI PRESIUNE ROTI

Directia masinii tale este vitala pentru tine. Semnaleaza-i unui profesionist orice anomalie observi la directie sau roti. Verifica-ti constant presiunea din roti. Aceasta se regleaza in functie de greutatea masinii.

Ai o intrebare? Apeleaza!
0721256498