Parerea clientilor

Iata ce spun clientii nostri!

Buna ziua!

Eu sunt din Vrancea. Am vorbit cu baietii la telefon sa vad masina, m-au asteptat intr-o seara pana mai tarziu. Mi-a placut ca aveau numere de PROBA sa pot sa merg cu masina, nu doar sa fac parcari. Apoi am plecat, ramanand ca eu sa ma hotarasc. A doua zi, m-am intors sa o iau. I-am sunat sa inainte si mi-au dat numere, traducere factura, au scos fiscal, aveau toate actele pe loc. Sunt parolisti oamenii.

Neculai
Marius
28 ani
FOCSANI

Va salut!

Am cumparat un OPEL ASTRA H la recomandarea fetei mele pentru ca daca iei de la ei nu ai probleme cu actele si kilometri. Masinile arata ca in poze, sunt masini normale de la oameni, pentru oameni. Sunt foarte seriosi!

Jianu
Ilie
54 ani
PLOIESTI

Buna ziua!

Recomand HARY AUTO, am cumparat anul trecut un Peugeot 307SW si am fost foarte multumit, iar anul acesta socrul meu a vrut si el o masina si am venit tot la ei, pentru ca eu am luat primul si toate au fost asa cum au spus, cu taxa auto, cu RAR cu tot. Mi-au placut ca nu mint oamenii.

Anton
Marian
34 ani
com. BUCOV, sat Pleasa

Buna ziua!

Irina Nicolaevici ma numesc, am cumparat un Ford Focus si sunt foarte incantata. Am sa va povestesc si de ce: pentru ca mi-au luat numere provizorii, apoi mi-au dus ei masina in service-ul lor si mi-au facut tot, apoi au programat masina la RAR, sincer nu stiu ce s-a facut acolo pentru ca a mers un baiat de la ei cu mine si el s-a ocupat de tot. Sincer, ei fac mai multe decat va spun, ajuta oamenii cu tot ceea ce este nevoie fara sa mai ceara bani suplimentari. Totul a fost transparent, de la factura pana la revizie si tot. Sincer va recomand daca vreti sa fie simplu.

Nicolaevici
Irina
56 ani
PLOIESTI

Buna ziua!

Eu sunt din Ion Roata, Ialomita. Am luat de la HARY de la BUCOV o masina foarte buna, un Golf 4 cu 200 000 de km, dar reali. Eu sunt sofer pe camion si stiu ca alea cu 100 000 sunt minciuni. Baietii au fost seriosi, mi-au aratat pe factura si in carte kilometri. Sunt oameni cu character si asta mi-a placut. Tuturor le-am spus de ei.

Zanca
Stelica
43 ani
Com. Ion Roata, judetul IALOMITA

Recomand cu caldura HARY AUTO!

In primul rand, ei m-au ajutat sa imi inscriu masina fara sa mai petrec nenumarate ore la cozile de la Politie pentru eliberarea unui numar de inmatriculare. In al doilea rand, se intampla ca intr-o vineri sa ma intorc de la Bucuresti cu masina personala; totul a fost bine pana cand, dintr-o data, masina s-a oprit fara motiv in timp ce mergeam (se intampla undeva in afara Ploiestiului, la vreo 15 km). Nestiind ce sa mai fac, i-am sunat pe cei de la HARY si in aproximativ 20 – 25 de minute a venit o platforma, mi-a luat masina si m-au dus la service la ei, in Bucov. Mi-au pus masina pe tester, au identificat piesa si cam intr-un total de 30 – 40 min masina mergea din nou! Multumesc! Cu respect!

Florea
Teodor
18 ani
Campina

Buna ziua!

Un Ford Fiesta am luat de la HARY AUTO. Mi-a placut ca erau asa entizuasti si siguri, totul parea usor avand de toate, vanzari masini, dezmembrari auto, piese noi. Am rezervat masina si a doua zi am venit sa o iau, era pregatita cu numere cu tot, doar am baut o cafea, mi-au facut factura si am plecat. Daca spun ca in 10 minute am rezolvat nu mint cu nimic. Va recomand cu incredere. Dupa 2 luni am avut nevoie de la ei de niste suruburi si m-au ajutat imediat.

Manea
Iolanda Cristina
42 ani
SINAIA

Camp obligatoriu